Sizce en güvenli anti-virüs programý hangisi? Hangi anti-virüs yazýlýmýný kullanýyorsunuz?
Sizce en güvenli anti-virüs programý hangisi? Hangi anti-virüs yazýlýmýný kullanýyorsunuz?
Eset Smart Security..![]()
GöяüLмєz вiя кαzα Dσѕтυм вüуüмüþüм qαLiвα..
Konu DoganYildiz tarafýndan (18-01-2010 Saat 17:34 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Ekleme yapildi
ESET kullanmaya baþladýktan sonra diðer güvenlik yazýlýmý biraz yetersiz geldi bana. Bir kaspersky güzel. AVG, avira, avast vs. hep benzer, birinin diðerinden bir farký yok gibi. Bu arada Pardus ben de kullanmaya çalýþmýþtým. Tabi oyunlarý açmayý beceremeyince (Wine olayý) geri döndüm Windows'a.![]()
Þahsen Kaspersky benim en iyi favorim..![]()
tarama amaclý avira antivir personel ucretsiz olarak avast // nod32 dandýk neden bazý výruslerý gormuyor internet scurity ise norton ve kaspersky oneýrýrm
Mantýklý bir insan olarak ve yaklaþýk 15 yýldýr biliþim sektöründe çalýþan biri olarak doðrudan þunu denemenizi öneririm. MBAM (Malwarebytes Anti Malware) ile Avast Home Edition (Sitesinden ücretsiz kayýtla 1 yýl lisanslý) kurun. Haftdada sadece 1 kez MBAM ile basit tarama yaptýrýn. Ýnanýn bir daha virüs göremeyeceksiniz.. Çok ciddiyim iki yýldýr sistemime bulaþabilen olmadý. (avast güncelleme ayarlarýnda veri tabaný ve program otomatik seçili)
Eset smart security tabiki...
Valla KasperySky kullananlara acýyorum valla, Eset Smart Security tavsiye ederim bir deneyin memnun kalmazsanýz silin![]()
Bookmarks