Anket Sonucuna: Hangi anti-virüs programýný kullanýyorsunuz?

Katýlýmcý sayýsý
43. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • AVG

1 2,33%
  • Avira

4 9,30%
  • Eset

11 25,58%
  • Kaspersky

11 25,58%
  • BitDefender

1 2,33%
  • Norton

5 11,63%
  • Avast

5 11,63%
  • McAfee

3 6,98%
  • F-Secure

1 2,33%
  • Diðer (Belirtiniz)

1 2,33%
+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 10 adet sonuçtan sayfa baþý 1 ile 10 arasý kadar sonuç gösteriliyor

Konu: Hangi anti-virüs programýný kullanýyorsunuz?

Yönetici v10a is on a distinguished road v10a - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    3

Standart Hangi anti-virüs programýný kullanýyorsunuz?

Sizce en güvenli anti-virüs programý hangisi? Hangi anti-virüs yazýlýmýný kullanýyorsunuz?

Moderatör яєα[x]iση™ is on a distinguished road яєα[x]iση™ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    uηDéяGяσυηD`
    Tecrübe Puaný
    3

Cool

Eset Smart Security..

ÖηcєLєяDєη кαяαяLýуDýм вüуüуєcєктiм çσcυк уαþтα
    нєDiує уαρтιм кєηDiмє νє ρσѕтαLαDιм уιLLαяα
    Ýçiηi αçтιм вαкѕιη кαяþιмDαуDι ѕLüєтiм
    GöяüLмєz вiя кαzα Dσѕтυм вüуüмüþüм qαLiвα..

Moderatör DoganYildiz is on a distinguished road DoganYildiz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul
    Tecrübe Puaný
    3

Ücretsiz olarak avira kullanýyorum. Parasýný vererek kullanacak olsam kaspersky tercih ederim. Norton da göz ardý edilmeyecek kadar iyidir. bana göre

Not : Pardus Linux kullandigim icinde sahsi bilgisayarimda su an antivirus ihtiyacim yok
    Konu DoganYildiz tarafýndan (18-01-2010 Saat 17:34 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Ekleme yapildi

Yönetici v10a is on a distinguished road v10a - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    3

ESET kullanmaya baþladýktan sonra diðer güvenlik yazýlýmý biraz yetersiz geldi bana. Bir kaspersky güzel. AVG, avira, avast vs. hep benzer, birinin diðerinden bir farký yok gibi. Bu arada Pardus ben de kullanmaya çalýþmýþtým. Tabi oyunlarý açmayý beceremeyince (Wine olayý) geri döndüm Windows'a.

Yeni Üye Ulûl Emr is on a distinguished road Ulûl Emr - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balýkesir
    Tecrübe Puaný
    3

Þahsen Kaspersky benim en iyi favorim..

Moderatör DoganYildiz is on a distinguished road DoganYildiz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul
    Tecrübe Puaný
    3

Alýntý v10a Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ESET kullanmaya baþladýktan sonra diðer güvenlik yazýlýmý biraz yetersiz geldi bana. Bir kaspersky güzel. AVG, avira, avast vs. hep benzer, birinin diðerinden bir farký yok gibi. Bu arada Pardus ben de kullanmaya çalýþmýþtým. Tabi oyunlarý açmayý beceremeyince (Wine olayý) geri döndüm Windows'a.
    oyunlar dýþýnda pardus kullanmamanýz için bir sebep yok o zaman bence windowsun yamacýnda bir pardus 2009.1 olsun ve keþfetmeye baþlayýn

Kayýtsýz Üye
    Ziyaretçi

tarama amaclý avira antivir personel ucretsiz olarak avast // nod32 dandýk neden bazý výruslerý gormuyor internet scurity ise norton ve kaspersky oneýrýrm

Deneyimli osmandincer is on a distinguished road
    Tecrübe Puaný
    2

Mantýklý bir insan olarak ve yaklaþýk 15 yýldýr biliþim sektöründe çalýþan biri olarak doðrudan þunu denemenizi öneririm. MBAM (Malwarebytes Anti Malware) ile Avast Home Edition (Sitesinden ücretsiz kayýtla 1 yýl lisanslý) kurun. Haftdada sadece 1 kez MBAM ile basit tarama yaptýrýn. Ýnanýn bir daha virüs göremeyeceksiniz.. Çok ciddiyim iki yýldýr sistemime bulaþabilen olmadý. (avast güncelleme ayarlarýnda veri tabaný ve program otomatik seçili)

Moderatör EFEs Pilsen is on a distinguished road EFEs Pilsen - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýst/Avc
    Tecrübe Puaný
    2

Eset smart security tabiki...

Moderatör EFEs Pilsen is on a distinguished road EFEs Pilsen - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýst/Avc
    Tecrübe Puaný
    2

Valla KasperySky kullananlara acýyorum valla, Eset Smart Security tavsiye ederim bir deneyin memnun kalmazsanýz silin

+ Konuya Cevap Yaz

Bookmarks