+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 3 adet sonuçtan sayfa baþý 1 ile 3 arasý kadar sonuç gösteriliyor

Konu: CCleaner son sürüm - Kullanmayan kalmasýn diyorum !

Moderatör EFEs Pilsen is on a distinguished road EFEs Pilsen - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýst/Avc
    Tecrübe Puaný
    2

Standart CCleaner son sürüm - Kullanmayan kalmasýn diyorum !

Çok kolay, türkçe ve pc üzerinde çok etkili bir program. Ben þu ana kadar hiç CCleaner gibi bir program denemedim ama þimdi denedim ve siftahý CCleaner ile açtým Þunu kesinlikle bilin bu program sayesinde bilgisayarýnýzýn format atýldýðýndaki hýz geri geliyor. Hatta CCleaner kullandýðýnýz tarayýcýlarýn oluþturduðu kalýntýlarý çok rahatça temizleyebilirsiniz. Sistem temizleme konusunda benim gözümde 1 numara bu program, tavsiye ederim Daha fazla bilgiye ulaþmak için týklayýn...

Ücretsiz indirmek için.
    Resmi web sitesini ziyaret etmek için.

Moderatör DoganYildiz is on a distinguished road DoganYildiz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul
    Tecrübe Puaný
    3

Ccleaner basit ve kullanýþlý bir araçtýr. Eðer seçeneklerine goz atarsanýz;
    Sýstem baslarken çalýþ iþin bittiðinde kapan diye seçenekleri var. bu ayarlarý yaparak baþlat menüsü programlar içerisinde baþlangýca koyarak her bilgisayar açýlýþýnda çalýþmasýný saðlayabilirsiniz. ya da baþlat menüsü ayarlardaki zamanlanmýþ görevlere ekleyerek belli zamanlarda çalýþmaya ayarlayabilirsiniz. Biraz tehlikeli olmakla beraber yine seçeneklerine bakarsanýz. Güvenli silmek için üzerine yazma metodlarý kullanabildiðini görürsünüz. Örneðin özel resimleriniz var ve silerek çöp kutusuna attýnýz. Normal þartlarda çöp kutunuzu boþalttýgýnýzda bu resimlerin kurtarýlma ihtimali yüksektir. ancak Ccleanarda üzerine yazma metodu etkin þekilde çöp kutusunu sildiyseniz bu dosyalara ulaþma þansýnýz kalmaya bilir. Bu sayede güvenli sildiðinizden emin olabilirsiniz.
    Üye olmadýðýn halde fikirlerini paylaþabilmek için cevap yazabileceðini biliyor muydun?
    http://sairdegilim.blogspot.com Yeniden blogluyorum...

Yeni Üye IceMan is on a distinguished road IceMan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydýn
    Tecrübe Puaný
    1

15 günde bir yeni sürümü çýkýyor zaten

Ama gerçekten kullanýþlý bir program, her PC'de bulunmalý.

+ Konuya Cevap Yaz

Bookmarks