+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 3 adet sonuçtan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuç gösteriliyor

Konu: Lenovo ThinkCentre A70z Nasıl?

Yönetici administrator isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır. administrator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    3

Standart Lenovo ThinkCentre A70z Nasıl?

Lenovo, ThinkCentre A70z modelini Think ailesindeki ilk hepsi-bir-arada bilgisayar olarak satışa sunuluyor. Günümüzde her ofiste yaşanan kablo karmaşasını ve yer sıkıntısını ortadan kaldıran A70z, şık tasarımıyla da iş hayatına da renk katacak.

ThinkCentre A70z, 19 inç büyüklüğündeki ince LCD ekranı, Wi-Fi seçenekleri ve ince tasarlanmış USB kablolu klavyesi ve mouse ile yer tasarrufunun yanı sıra çalışma ortamına şık görünümüyle farklı bir hava katıyor. Üstelik, enerji verimliliği özellikleriyle enerji maliyetlerini azaltıyor. ENERGY STAR® 5.0 sertifikalı olan ürün, fiyat performans konusunda da oldukça iddialı.

Haziran ayı içerisinde piyasada olacak olan ThinkCentre A70z 799$+KDV’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Moderatör DoganYildiz is on a distinguished road DoganYildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul
    Tecrübe Puanı
    3

Lenovo Çinde ileri gelen teknoloji firmalarından birisi IBM gibi profosyonel bir firma ile çalışma ve piyasa tecrübesi var piyasaya çıkardığı ürünlerde iyi iş çıkardığını düşünüyorum
    Üye olmadığın halde fikirlerini paylaşabilmek için cevap yazabileceğini biliyor muydun?
    http://sairdegilim.blogspot.com Yeniden blogluyorum...

Yeni Üye IceMan is on a distinguished road IceMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Tecrübe Puanı
    1

Alıntı DoganYildiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lenovo Çinde ileri gelen teknoloji firmalarından birisi IBM gibi profosyonel bir firma ile çalışma ve piyasa tecrübesi var piyasaya çıkardığı ürünlerde iyi iş çıkardığını düşünüyorum
    Katılıyorum, ayrıca Lenovo'nun ürünlerinde sorun yaşayan pek görmedim, oldukça kaliteli ve güvenilir bir marka.

Ama all in one konusunda toplama pc öneririm her zaman.

+ Konuya Cevap Yaz

Bu Konu için Etiketler

Bookmarks