+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 4 adet sonuçtan sayfa baþý 1 ile 4 arasý kadar sonuç gösteriliyor

Konu: Sony ilk 3D TV & PlayStation 3D Oyunlarýný duyurdu

Yönetici administrator isimli üye Tecrübe puanýný kapatmýþtýr. administrator - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    3

Standart Sony ilk 3D TV & PlayStation 3D Oyunlarýný duyurdu

Bugün þirketin ilk 3 boyutlu TV'si, 'KDL-HX803' dükkan raflarýnda görünecek. 40 ve 46 inch boyutundaki tvler 3 boyutlu ve 1080p çözünürlüðe sahip (dual 1080p paket), anti-teknoloji bulanýklýk 200Hz ve Sony'nin kendi Motionflow backlighting LED.

KDL-HX803 fiyatý yaklaþýk £ 1,400. Sony'nin ilk 3D Blu-ray oynatýcýlarý (BD-S470 ve BD-S570) da piyasaya çýkýyor.
    LX903 ve HX903 3D TV ler ise ayýn sonunda çýkacak.

Link: Sony 3D

Yeni Üye amewrika is on a distinguished road amewrika - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    3

PlayStation 3D'nin normal tv'lerde 3d olarak oynanabileceði tahmin ediliyordu ancak öyle olmadý. Bu pratikte mümkün mü bilmiyorum ancak eðer böyle bir þey mümkünse bu tamamen Sony'nin satýþ stratejisidir.

Moderatör DoganYildiz is on a distinguished road DoganYildiz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul
    Tecrübe Puaný
    3

Haftasonu mediamarket turlarý sýrasýnda led t leri gördüm tabi 3D gözlükleri vardý yanlarýnda denemesem olmaz muhteþem bir olay þimdi bize kalan fiyatlarýn aþaðý düþmesini beklemek...
    Üye olmadýðýn halde fikirlerini paylaþabilmek için cevap yazabileceðini biliyor muydun?
    http://sairdegilim.blogspot.com Yeniden blogluyorum...

hkn34678
    Ziyaretçi

Cool

ben okduðum bir yazýda playstation 3D lerde alýnan 3D oyunlarýn yanýnda 3D gözlükle satýlcakmýþ diye okudum böyle de olabilir :S

+ Konuya Cevap Yaz

Bookmarks