USB 3.0 Masaüstü Sabit Sürücü
• 8,89 cm (3,5 inç) formatýnda
• Sabit sürücü ile birlikte USB 3.0 PCIe kartý (opsiyonel)
• 4,8 Gbit/sn’lik transfer oranýyla süper hýzlý - USB 2.0 dan 10 kat daha hýzlý
• 1TB ve 2TB kapasiteli
• YEÞÝL DÜÐME enerji tasarruf yazýlýmý
• Nero BackItUp & Burn Essentials Yazýlýmý yüklü
• USB 2,0 host cihazlar ile uyumlu yüksek hýza sahip USB
• Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7, Mac OS X 10.1, Linux (Kernel 2.6.31) veya daha yüksekleri ile çalýþýr.

500 GB’lýk sürümü sadece 127mm x 82mm x 20mm boyutunda ve yaklaþýk 165 gram aðýrlýðýnda, Verbatim'in süper hýzlý USB 3.0 Taþýnabilir Store 'n' Go Sabit Disk’i bir avuç içine sýðan ebadýyla bayanlarýn el çantasýnda veya beylerin ceketlerinde kolaylýkla taþýyabileceði çok kullanýþlý bir konfor saðlar. Veri ve güç baðlantýsýný birleþtiren tek kablo çözümü bir ayrý bir güç kaynaðý gereksinimini ortadan kaldýrýr. Sabit sürücü her zamanki gibi, 24 ay garantilidir.

USB 3.0 mevcut USB 2.0 baðlantý ile karþýlaþtýrýldýðýnda 4.8Gbit/sn’lik veri aktarým hýzýyla on kat daha hýzlý veri aktarým performansý saðlýyor. Ulaþýlabilir en yeni ve en hýzlý teknolojiyi kullanarak yüksek boyutlu dosyalarý aktarmak isteyen hem ev hem de ofis tabanlý kullanýcýlar için oldukça ideal. Verbatim USB 3.0 masaüstü sabit disk kesintisiz USB 3.0 baðlantý için PCIe kartý ile donatýlmýþ olarak geliyor. Verbatim USB 3.0 masaüstü ve taþýnabilir Store 'n' Go Sabit Diskler þimdi 179 TL KDV dahil (1TB masaüstü sürücü) ve 159 TL KDV dahil (500GB taþýnabilir sürücü) fiyatlarla maðazalarda satýþa sunuluyor.

Back-up, Burning ve Enerji Tasarruf Yazýlýmý

Hem Masaüstü hem de Taþýnabilir USB 3.0 sabit disklerde iki tane yazýlým paketi vardýr.

Nero BackItUp ve Burn Essentials, sadece tek parça halindeki yazýlýmda üç önemli fonksiyonu birleþtirir: kullanýcýlar tüm dosya ve klasörleri düzenli olarak Backup almanýn yaný sýra fotoðraflarý, videolarý veya CD, DVD ya da Blu-ray Disc içinde yer alan diðer veri içeriðini yakabilirsiniz ve Nero RescueAgent ile hasarlý dosyalarý kurtarabilirsiniz.

YEÞÝL DÜÐME yazýlýmý enerji tüketimini azaltýr. Verbatim Store `n` Go programlanmýþ zamanlama ayarýyla otomatik olarak ya da kullanýcý tarafýndan manuel olarak masaüstündeki YEÞÝL DÜÐME üzerine týklanmasýyla uyku moduna geçerek sürücünün kullaným ömrünü uzatýr.

Verbatim EUMEA HDD Ýþ Geliþtirme Müdürü Kai Miroschnik; "Müþterilerimiz için en iyi performansý ve eksiksiz olarak birlikte çalýþabilirliði saðlayacak ilk USB 3.0 uyumlu ürünlerimizi tanýtmaktan son derece heyecanlýyýz" dedi. Ve "Sabit disk pazarýnýn lideri olarak tüketicilerin deðiþen ihtiyaçlarýný karþýlayan, verileri depolarken ve transfer ederken Süper Hýzlý 3.0 baðlantý yeniliðinin dikkate deðer bir deneyim imkaný ve kolay kullaným seçeneði sunduðumuz için mutluyuz.”diye ilave etti.