+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 9 adet sonuçtan sayfa baþý 1 ile 9 arasý kadar sonuç gösteriliyor

Konu: Ýngilizce'nin Yarýsý Kitabý : )

Kayýtsýz Üye
    Ziyaretçi

Standart Ýngilizce'nin Yarýsý Kitabý : )

DoganYildiz Adlý Üyenin Tetiklemesi Üzerine Size GÜzel Bir Ýngilizce Öðrenme Dökümaný Vereceðim..Kitaptaki Felsefe "Bir Dilin Mantýðýný Öðrenmek O Dilin Yarýsýný Öðrenmektir.." Diyebilirsiniz Ýngilizcenin Mantýðý Mý Olur : ) Emin Olun Var Kitap Ýngilizceye Gerçekten Merak Salan PDF Dergi Ailesi Ýçin Çok Faydalý Olacaktýr..

Fazla Söze Gerek Yok
    Kod:
    http://img399.imageshack.us/img399/1733/ninyarsem6.swf

Yönetici administrator isimli üye Tecrübe puanýný kapatmýþtýr. administrator - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    3

çok merak ettim þu kitabý, inceleyip yorumumu yazacaðým...

Yönetici administrator isimli üye Tecrübe puanýný kapatmýþtýr. administrator - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    3

109 sayfasýný okudum. Türkçe dilbilgisi için baþarýlý bir kitap diyebiliriz. Ýngilizce içinde faydalý. Paylaþým için teþekkürler...

Yeni Üye HLTGDR is on a distinguished road
    Tecrübe Puaný
    2

Hocam Konuyu Ben Yazdým Ama Süre Aþýmýna Uðradýðý Ýçin Farketmedim Kayýtsýz Üye Olarak Konuyu Yazýyormuþ : ).. Hatta Konuyu Yazdým Site "SWF" Olduðu Ýçin Onu Ýndirmeye Çalýþýyordum Bu Arada Site Süre Aþýmýna Uðramýþ Haliyle Kayýtsýz Üye Olarak Mesajý Yazmýþ Mesajýnýz Onaylanacaktýr Yazýsýný Görünce Anladým : ).. Saygýlarýmla..
    "Hz Aiþe, Efendimizin ahlâkýný soranlara “Siz Kur’ân’ý okumuyor musunuz? Onun ahlâký Kur’ân’dý” diye tarif etmiþtir. (Müslim 1/514 Hadis no: 746)"
    ------------------------------------------------------
    "Ýnandýðýnýz Gibi Yaþamazsanýz, Yaþadýðýnýz Gibi Ýnanýrsýnýz.." | Hz. Ali |
    "Lider: doðru iþleri yapar; Yönetici: iþleri doðru yapar"
    [ " >> HLTGDR © 2010 << " ]

Kayýtsýz Üye
    Ziyaretçi

Thumbs up Harika bir kitap

Gerçekten çok güzel ve mantikli yazilmis herkesin okumasini tavsiye ederim.

Kayýtsýz Üye
    Ziyaretçi

Standart bu yazýyý nasýl indire bilirim

Selam ben bu yazýyý bilgisayarýma nasýl indirebilirim yardýmcý olursanýz memnun olurum ...

Yeni Üye HLTGDR is on a distinguished road
    Tecrübe Puaný
    2

Alýntý Kayýtsýz Üye Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Selam ben bu yazýyý bilgisayarýma nasýl indirebilirim yardýmcý olursanýz memnun olurum ...
    Öncelikle Uzun Zamandýr PDF Dergi'ye Giremiyordum Arkadaþým Kusuruma Bakma Sorunun Oldu Ve Cevap Veremedim : ).. Bilmiyorum Hangi Sýklýkla Giriyorsun Ama Umarým Girer Cevabýný Alýrsý : )..

Bu Linki Ýndirmek Ýçin Eðer Ki Web Tarayýcýsý Olarak "Mozilla Firefox" Kullanýyorsan Bu Linki Mozilla Firefox'u Açýp Adres Çubuðuna Yapýþtýrýp Ekrana Geldiði Zaman "Dosya" Menüsü Altýnda Gelen Seçeneklerden "Sayfayý Farklý Kaydet"

Özelliðiyle Bu Sayfayý Bilgisayarýna Ýndirebilirsin. Dikkat Ederseniz Bu Döküman Flash'la Yapýlýp SWF Olarak Kaydedilmiþ Yani Bunu Açabilmek Ýçin Adobe Flash Player'ýnýz Olmasý Ýyi Olur Ama Yoksa : ) Sorun Deðil Çünkü Size SWF'lerin

Oynatýcýlarý Olmadan Açma Mantýðýný Anlatacaðým.. Öncelikle Bir Tane Web Tarayýcýsý Açýn Bu "Internet Explorer" da Olabilir "Mozilla Firefox" ta Olabilir. Açtýktan Sonra Dosyayý Sürükleyip Açmýþ Olduðunuz Web Tarayýcýsýnýn Üzerine Býraktýðýnýz Zaman Görüntülendiðini Göreceksiniz : )..

Saygýlarýmla Tekrar Özür Dilerim Geç Gördüm..

Ýnþallah Faydalý Olmuþtur Yine Takýlýrsanýz Mesaj Attýðýnýzda Yardýmcý Olurum..
    "Hz Aiþe, Efendimizin ahlâkýný soranlara “Siz Kur’ân’ý okumuyor musunuz? Onun ahlâký Kur’ân’dý” diye tarif etmiþtir. (Müslim 1/514 Hadis no: 746)"
    "Ýnandýðýnýz Gibi Yaþamazsanýz, Yaþadýðýnýz Gibi Ýnanýrsýnýz.." | Hz. Ali |
    "Lider: doðru iþleri yapar; Yönetici: iþleri doðru yapar"
    [ " >> HLTGDR © 2010 << " ]

Yeni Üye WhiteBullet is on a distinguished road
    Tecrübe Puaný
    1

teþekkürler paylaþým için

Deneyimli Zifiri is on a distinguished road Zifiri - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    1

Paylaþým için teþekkürler

+ Konuya Cevap Yaz

Bookmarks