Merhaba,
Başlık biraz çelişkili olabilir çünkü söz konusu anlatılacak program sadece Windows kurmak için değil Linux ve diğer sistemleri de kurup deneyebilirsiniz. Bunun için virtual box programını kullanabilirsiniz. Kısaca programı kurduğunuzda yeni makine gibi makineler oluşturabilir bunlara sistemler kurabilirsiniz. Benim bu programı kullanmamdaki amacım farklı sistemleri denemek örneğin elinizde bir Linux işletim sistemi var nedir nasıldır merak ediyorsunuz denemek için bilgisayarınıza kurmanıza gerek yok bu program üzerinden kurarak merakınızı giderebilirsiniz. Bu işlemi de halihazırda kurulu olan isletim sisteminiz üzerinden yaptığınız için kullandığınız sisteme bir etkisi olmayacaktır Ya da çok meraklı bir kullanıcısınız Windowsu karıştırmak kurcalamak öğrenmek istiyorsunuz ama her seferinde Windows bozup kurmaktan bıktıysanız tam size göre defalarca kurup kurcalayıp bozabilirsiniz sonuçta sizin kurulu olan sisteminiz etkilenmeyecektir. Program ile ilgili olarak fikir ve sorularınızı buradan sorabilirsiniz...
http://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

Bookmarks