+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 6 adet sonuçtan sayfa baþý 1 ile 6 arasý kadar sonuç gösteriliyor

Konu: Kasmadan FULL HD film izlemek için program önerisi

Yönetici v10a is on a distinguished road v10a - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    3

Standart Kasmadan FULL HD film izlemek için program önerisi

Biliyorsunuz full hd filmler yüksek çözünürlükte olduðundan çoðu program full hd videolarý, filmleri kasmadan oynatamýyor. Benim bildiðim VLC player var zaten bir baþlýk açtým bunun için. Sizin önerebileceðiniz baþka programlar var mý yüksek çözünürlükte film izlemek için?

Nisanci93
    Ziyaretçi

bsplayer'ý kullanabilirsiniz

Moderatör DoganYildiz is on a distinguished road DoganYildiz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul
    Tecrübe Puaný
    3

Gom Playerda baþarýlý, ayrýca Nero da cd yazma dýþýnda olayý multimedia olarak ele alýyor sanýyorum. Son zamanlarda Nero playerda bayaðý etkileyici diyebilirim. bir de media player classic denenebilir. VLC den siz bahsettiðiniz için ben tekrar söylemiyorum..
    Üye olmadýðýn halde fikirlerini paylaþabilmek için cevap yazabileceðini biliyor muydun?
    http://sairdegilim.blogspot.com Yeniden blogluyorum...

Yeni Üye ardabulut92 is on a distinguished road
    Tecrübe Puaný
    2

abi sen onu bunu býrak en ii ve kalitelisi medya player clasik veya baþka bi adla k-lite codec sana en çok yarayan program olcaktýr ve en çok dosya uzantýsýný açan proglardan biridir

Yönetici v10a is on a distinguished road v10a - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puaný
    3

Media Player Classic yüksek çözünürlüklü videolarý oynatýrken yavaþ çalýþýyor. VLC player'ý ýsýnmaya baþladým, tasarým dýþýnda oldukça yeterli

Moderatör EFEs Pilsen is on a distinguished road EFEs Pilsen - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýst/Avc
    Tecrübe Puaný
    2

O zaman sende WMP 11 için VLC player codec dosyalarýný al ve yükle, elimde o codec ler olsa vercektimde malesef WMP 11 e VLC player codec dosyalarýný atýnca kasma vb. sorun olmuyor.

+ Konuya Cevap Yaz

Bu Konu için Etiketler

Bookmarks