çok merak ettim şu kitabı, inceleyip yorumumu yazacağım...
DoganYildiz Adlı Üyenin Tetiklemesi Üzerine Size GÜzel Bir İngilizce Öğrenme Dökümanı Vereceğim..Kitaptaki Felsefe "Bir Dilin Mantığını Öğrenmek O Dilin Yarısını Öğrenmektir.." Diyebilirsiniz İngilizcenin Mantığı Mı Olur : ) Emin Olun Var Kitap İngilizceye Gerçekten Merak Salan PDF Dergi Ailesi İçin Çok Faydalı Olacaktır..
Fazla Söze Gerek Yok
Kod:http://img399.imageshack.us/img399/1733/ninyarsem6.swf
çok merak ettim şu kitabı, inceleyip yorumumu yazacağım...
109 sayfasını okudum. Türkçe dilbilgisi için başarılı bir kitap diyebiliriz. İngilizce içinde faydalı. Paylaşım için teşekkürler...
Hocam Konuyu Ben Yazdım AmaSüre Aşımına Uğradığı İçin Farketmedim Kayıtsız Üye Olarak Konuyu Yazıyormuş : ).. Hatta Konuyu Yazdım Site "SWF" Olduğu İçin Onu İndirmeye Çalışıyordum Bu Arada Site Süre Aşımına Uğramış Haliyle Kayıtsız Üye Olarak Mesajı Yazmış Mesajınız Onaylanacaktır Yazısını Görünce Anladım : ).. Saygılarımla..
"Hz Aişe, Efendimizin ahlâkını soranlara “Siz Kur’ân’ı okumuyor musunuz? Onun ahlâkı Kur’ân’dı” diye tarif etmiştir. (Müslim 1/514 Hadis no: 746)"
------------------------------------------------------
"İnandığınız Gibi Yaşamazsanız, Yaşadığınız Gibi İnanırsınız.." | Hz. Ali |
"Lider: doğru işleri yapar; Yönetici: işleri doğru yapar"
[ " >> HLTGDR © 2010 << " ]
Gerçekten çok güzel ve mantikli yazilmis herkesin okumasini tavsiye ederim.
Selam ben bu yazıyı bilgisayarıma nasıl indirebilirim yardımcı olursanız memnun olurum ...
Öncelikle Uzun Zamandır PDF Dergi'ye Giremiyordum Arkadaşım Kusuruma Bakma Sorunun Oldu Ve Cevap Veremedim : ).. Bilmiyorum Hangi Sıklıkla Giriyorsun Ama Umarım Girer Cevabını Alırsı : )..
Bu Linki İndirmek İçin Eğer Ki Web Tarayıcısı Olarak "Mozilla Firefox" Kullanıyorsan Bu Linki Mozilla Firefox'u Açıp Adres Çubuğuna Yapıştırıp Ekrana Geldiği Zaman "Dosya" Menüsü Altında Gelen Seçeneklerden "Sayfayı Farklı Kaydet"
Özelliğiyle Bu Sayfayı Bilgisayarına İndirebilirsin. Dikkat Ederseniz Bu Döküman Flash'la Yapılıp SWF Olarak Kaydedilmiş Yani Bunu Açabilmek İçin Adobe Flash Player'ınız Olması İyi Olur Ama Yoksa : ) Sorun Değil Çünkü Size SWF'lerin
Oynatıcıları Olmadan Açma Mantığını Anlatacağım.. Öncelikle Bir Tane Web Tarayıcısı Açın Bu "Internet Explorer" da Olabilir "Mozilla Firefox" ta Olabilir. Açtıktan Sonra Dosyayı Sürükleyip Açmış Olduğunuz Web Tarayıcısının Üzerine Bıraktığınız Zaman Görüntülendiğini Göreceksiniz : )..
Saygılarımla Tekrar Özür Dilerim Geç Gördüm..
İnşallah Faydalı Olmuştur Yine Takılırsanız Mesaj Attığınızda Yardımcı Olurum..
"Hz Aişe, Efendimizin ahlâkını soranlara “Siz Kur’ân’ı okumuyor musunuz? Onun ahlâkı Kur’ân’dı” diye tarif etmiştir. (Müslim 1/514 Hadis no: 746)"
"İnandığınız Gibi Yaşamazsanız, Yaşadığınız Gibi İnanırsınız.." | Hz. Ali |
"Lider: doğru işleri yapar; Yönetici: işleri doğru yapar"
[ " >> HLTGDR © 2010 << " ]
Bookmarks