Evet ben de beğenmedim açıkçası. Doğaçlama yapması tamam güzel ama şiir olsun diye de şiir yazılmaz.
Aslında genç editörler kısmında ele almak istediğim bir yazı olsa da konu dışı olarak fikirlerin paylaşılması adına konu dışı olarak yazmak istedim.
Vurgular çok önemli yeteneksizsiniz mi yoksa yetenek sizsiniz mineyse kısa bir kelime vurgusundan sonra konumuza döneyim, Yetenek sizsiniz yarışmasında bir yarışmacı var izleyenlerin dikkatini çekmiştir. Veriyorlar 5 kelime şiir yazıyor. Nasıl oluyorda yazıyor acaba çok kalıp şeyler yahu söyledikleri hemen hemen aynı çember içinde ama sen ah sen ah ben güller sıcaklar buyrun kelimeler efenim abanoz, timsah, gergedan, abajur, bilgisayar hadi bi tane de benden olsun ağaç kakan haydi buyrun yazınız şiirinizi efenim öyle her şey şiir olsaydı bugün ne Nazım Hikmet olurdu ne Orhan Veli
Saygılar efenim değerli yorumlarınızı beklerim.
Neden openoffice olmasın ki ;
Üye olmadığın halde fikirlerini paylaşabilmek için cevap yazabileceğini biliyor muydun?
Evet ben de beğenmedim açıkçası. Doğaçlama yapması tamam güzel ama şiir olsun diye de şiir yazılmaz.
Artık ziyaretçiler de forumu özgür bir şekilde kullanabiliyor! İster konu açın, ister mesaj yazın; kayıt olmanız şart değil!
Dayanamadım ben yazayım bari
Aşığım abanoz parke yerlere ağaç kakan oldum ismini yazdım,
Timsah derisinden çizmelerimi de çöpe attım
Sanırım aklımı kaçırdım odamda ki abajuru bir kapattım bir açtım
Bilgisayar başındayım canımda çok sıkıldı gergedanlarla savaştım.
abanoz,Ağaç kakan, timsah, abajur, bilgisayar, gergedan
Neden openoffice olmasın ki ;
Üye olmadığın halde fikirlerini paylaşabilmek için cevap yazabileceğini biliyor muydun?
puhauhahuahhh. çok komik ve eğlenceli olmuş, bence devam ettim dostum
Harika ya, beğenmeyeni tanımam![]()
Bookmarks