+ Konuya Cevap Yaz
Toplam 3 adet sonuçtan sayfa başı 1 ile 3 arası kadar sonuç gösteriliyor

Konu: Digg kaynak kodundaki sanat eseri

Yönetici v10a is on a distinguished road v10a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    1

Digg kaynak kodundaki sanat eseri

Digg Türkiye’de o kadar popüler olmasa da yurtdışında oldukça popüler. Beğendiğin habere oy veriyorsun daha çok üste çıkıyor. Böylece popüler haberler ön plana çıkıyor.

Böyle ünlü bir web sayfasının kaynak kodlarına bakarken bir sanat eseriyle karşılaştım. Gerçekten ilginç bir çalışma olmuş. İşte o sanat eseri:

Eğer kendi gözlerinizle görmek istiyorsanız www.digg.com adresine girip ctrl+u kısayoluna basarak bu sanat eserine erişebilirsiniz.

Sitedeki yazıya ulaşmak için buraya tıklayınız.

Moderatör DoganYildiz is on a distinguished road DoganYildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Istanbul
    Tecrübe Puanı
    1

Gerçekten enteresan ancak bu sanat eserinin kod olarak bir işlevi olduğunu düşünmüyorum. Hal böyle iken pdf dergi kodlarına baktığımda da ascii olarak bir resim görmek mümkün görürsemde pek şaşırmam ) güzel bir paylaşım gerçekten tabi kodlara bakıp o korkunç canavarı görünce düşünmeden edemedim. Acaba kodlara bakmayı sevenlere bir korkuluk mu yapmışlar...
    Neden openoffice olmasın ki ;
    Üye olmadığın halde fikirlerini paylaşabilmek için cevap yazabileceğini biliyor muydun?

Kayıtsız Üye
    Ziyaretçi

Nerede

Ben göremedim ama neyse bvar diyorsanız vardır?

+ Konuya Cevap Yaz

Bookmarks