Anti-virüs, anti-spyware, firewall, tüm güvenlik araçları
Microsoft Security Essentials ev bilgisayarınız için, virüslere, casus yazılımlara ve diğer kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma sağlayan gerçek...
Çok kolay, türkçe ve pc üzerinde çok etkili bir program. Ben şu ana kadar hiç CCleaner gibi bir program denemedim ama şimdi denedim ve siftahı...
Google şüphesiz sayısız kaynağa ulaşmamızda en buyuk yardımcımız peki Google arama listesinde çıkan her adres güvenli midir? Bu siteler...
Sizce en güvenli anti-virüs programı hangisi? Hangi anti-virüs yazılımını kullanıyorsunuz?
Herkesin bilmiş olduğu Eset Nod32 anti-virüs programının geliştirilmiş sürümünü keşfedin. Bilindik özellikleri geçip yeni, kolay we kullanımlı olan...
Email,sosyal ağlar ve diğerleri internet üzerinden iletişimin yaygın olduğu günümüzde bu iletişim ortamını maddi çıkarları için kullanmak isteyen pek...
Internet üzerinde online virüs tarama sitelerini biliyorsunuzdur. Trendmicronun'da sunduğu hizmetlerden bir tanesi siz küçük bir program...
Pdfdergi üzerinde geçmiş makalelerime bakarken gözüme çarpan bir yazıyı paylaşmak istiyorum. Forumu ziyaret eden çoğu kullanıcının isine yarayacağını...
Günümüzde Adsl kullanımının hızla arttığını görmekteyiz. Ev kullanıcılarının birer bilişim uzmanı olmadığını göz önüne alırsak sadece adsl...
pek çok kez okudum hangi ücretsiz antivirüsü yüklesem nasıl yapsam nasıl etsem, google paket http://pack.google.com/intl/tr/pack_installer.html...
Evdei bilgisayarınız için ücretsiz bir antivirüs yazılımı arıyorsanız AVG Antivirüs tam size göre. Download.com'dan en çok indirilen antivirüs...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları