Yeni çıkan yada ilginizi çeken yazılım haberleri
Yaz Dönemi, Java ve Yazılım Eğitimleri Başlıyor AKIZA Bilişim Akademisi, Java Eğitim merkeziniz. Günümüz programlama dillerinin en çok ...
Elsys ve SAP işbirliğiyle Türkiye’de ilk kez ve ücretsiz verilen Kurumsal Check-Up hizmetiyle, organizasyonlar detaylı bir şekilde analiz ediliyor. ...
Hayatın kötü sürprizlerine karşı şirketlerin tüm SAP uygulamalarını sigortalayan ABH; kampanyası kapsamında firmalara uluslararası sertifikalı SAP...
YouTube' da yayınlanan yeni Geohot BlackSn0w videosuna göre iPhone OS 4.0 Beta 4 kırıldı. Videonun sonunda MediaFire' da paylaştırılmış dosyanın...
Sıklıkla farklı farklı bilgisayarlara uzakmasaüstü bağlantısı yapıyorsanız size bir organizer lazım olacaktır. İşte uzak masaüstü organizer ...
Çoğu kullanıcı Windows'un belli bir süre kullanıldıktan sonra program yükleme ve kaldırma geçici dosyalar ve bunların getirdiği hantallık sayesinde...
Sistemi yormadan, dosya silmeden, zarar görmeden... Bilgisayar güvenliğinde yeni nesil programlara hazır olun. Bilgisayarınızdaki Virüsleri TV...
Esselamu Aleykum PDF Dergi Ailesi.. Bugün Sizlerle TeamViewer Programını Paylaşmak İstiyorum.. TeamViewer Nedir ? Nasıl Kullanılır ...
Merhaba, Başlık biraz çelişkili olabilir çünkü söz konusu anlatılacak program sadece Windows kurmak için değil Linux ve diğer sistemleri de kurup...
Eğer bilgisayarınız da kullandığınız uygulamalarınızı ve özelliklerinizi bilgisayarınız yanınızda olmadığında da kullanmak istiyorsanız örneğin...
Windows için pek cok programı bir sekilde elde etmek internetin olduğu günümüzde çok kolay bir hale geldi. Ancak korsan kullanımdan rahatsız...
Bu günlerde adobe lisansı almayı düşünüyorsanız tam fırsatı. e-postama gelen mesajı paylaşmak istiyorum. Adobe ürünlerinden birini alana Apple...
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları