Adobe Photoshop, InDesign ve benzeri yazılımlar
Makina, Mimarlık, İnşaat Kurslarımız başlıyor. CAD, 3D ve hesaplama programları ile, projelerimizi hızlıca yapabiliyoruz. Mesleki programlar,...
Grafik Kursları Başlıyor. Grafik tasarım; iletilmek istenilen mesajın, görseller ile algılanabilir, görülebilir bir şekilde bir yüzey...
Evet Arkadaşlar PDF Dergi İçin Bir KaraKalem Logo Çizdim Resimdende Anlaşılacağı Gibi :) http://img716.imageshack.us/img716/6821/grnt1313.th.jpg ...
Grafik tasarımcı olmak, Grafik tasarım; iletilmek istenilen mesajın, görseller ile algılanabilir, görülebilir bir şekilde bir yüzey...
Adobe Photoshop kullanımını öğrenmek isteyenlere önerebileceğiniz kitap isimleri nedir? Gerçi Photoshop'da neler yapmak istediğinize göre değişir...
Arkadaşlar Merhaba, Grafik / Web Projeleri İçin İlham Aramak ve Bulmak Dökümanını Hazırladık. Akiza Bilişim Akademisi, Grafik ve Web...
Evde animasyon yapmak isteyen kullanıcılara önerebileceğiniz basit programlar var mı? Benim bildiğim profesyonel olarak Maya, Shrek gibi...
Esselamu Aleykum PDF Dergi Ailesi, Kendime Basit Bi Künye Yaptım Yorumlarınızı Bekliyorum Umarım Beğenirsiniz.. : )...
Kurulumu ve kullanımı ücretsiz olan DAZ 3D yazılımı ile 3 boyutlu modellemeler yapabilir veya önceden hazırlanmış modellemeleri indirebilirsiniz....
Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.
Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.
Konu Sıralaması..
Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.
Forum Kuralları